Over mij

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Monic van Dillen. Ik woon met mijn gezin in Rosmalen. Als moeder van 4 zonen heb ik het gezin jarenlang de welverdiende voorrang gegeven.

 

Nadat ik een aantal cursussen had gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en homeopathie ben ik in 2007 begonnen met een 4 jarige HBO opleiding bij Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht.

 

In 2011 ben ik, na het succesvol afronden van mijn studie, officieel gestart met Horizon Massage, praktijk voor Holistische Massagetherapie. Daarmee heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt.

 

 

Naast het opzetten van mijn praktijk aan de Heirust in Rosmalen ben ik vanaf 2011  kinesiologie, NEI therapie en coaching gaan studeren. Behalve in mijn eigen praktijk werk ik al jaren  als massagedocent en docent Mindfulness. Ik verzorg de training Mindfulness voor zowel volwassenen als voor ouder en  kind samen.

 

 

In begin 2018 heb ik Horizon Massageopleidingen opgericht; een opleidingscentrum gericht op zowel persoonlijke groei als op groei in massagekennis. Waar we, door met kleine groepen te werken, ons richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Waar we oog en aandacht hebben voor elke unieke student en cursist.

 

 

Het werken voor en met mensen, het contact met de heelheid in jezelf, de zuiverheid van gevoelens, de behoefte tot groei en zelfontplooiing zijn de drijfveren in mijn leven.
Om te begrijpen en om te verbinden; mensen met zichzelf, mensen met het leven. Om, vanuit het echt mezelf zijn, te kunnen zijn met wat er is.

 

Ik werk altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

Reacties zijn gesloten.