Over Horizon Ppleidingen

Over Horizon Opleidingen                                                                                                                                                                                                          

Horizon Opleidingen is opgericht door Monic van Dillen.

De opleidingen en cursussen worden allen door de KTNO geaccrediteerd.

 

Onze manier van lesgeven is gebaseerd op “zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

Horizon Opleidingen geeft niet alleen massage en massagetherapie, Horizon Opleidingen ÍS massage en massagetherapie.  Vakkennis en betrokkenheid gaan hand in hand.

 

We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

 

Bij Horizon Opleidingen staat de student/cursist centraal. Daarom werken we met kleine groepen van maximaal 10 cursisten/studenten.

We onderscheiden ons door je te leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Omdat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”.

 

Elke massage is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage)kennis en persoonlijk bewustzijn. Horizon Opleidingen stelt zichzelf ten doel dit in elke cursus te integreren.

 

Bij Horizon Opleidingen richten we ons vooral op energetische massages en stellen ons ten doel deze heel praktisch en helder te benaderen. Energetisch masseren heeft niets met zweverigheid te maken; in een energetische massage hebben we behalve oog voor het fysieke lichaam, ook oog voor het energetische aspect van de mens. We laten de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.

In feite is energetisch werken verbonden met de holistische visie. Alle aspecten van de mens hangen met elkaar samen.

 

 

 

Oprichtster van Horizon Opleidingen Monic van Dillen:

 

“Ik voel het als mijn missie in dit mooie vak, om het energetisch werken met mensen op een heel aardse, praktische en werkbare manier vorm te geven, zodat een energetische massage een extra verdieping is binnen andere ( meer klassieke) massagevormen. Het voegt dan iets toe en neemt niets weg”.

 

Reacties zijn gesloten.