Mindfulness-Yoga retreat voor Ouder én Kind

YogaParts en Horizon Massage organiseren een 5-daagse Mindfulness-Yoga vakantiereis voor Ouder én Kind naar Marrakesh van 28 april tot 2 mei 2019.

 

Een Quality Time reis voor ouder én kind (van ongeveer 8 tot 14 jaar) samen met daarin een dagelijks aanbod van mindfulness en yoga voor ouder én kind en natuurlijk tijd om samen heerlijk vakantie te vieren op een wonderschone plek met Marokkaanse verrassingen.

 

           

 

Salaam
Diep verscholen in het Atlas Gebergte, ongeveer 50 km van de stad Marrakesh, ligt Salama Ayurveda, het eco-verblijf van Khalid. Eenmaal daar aangekomen gaat het als vanzelf; je geeft je over aan rust, de ruimte en de prachtige omgeving.

    

 

Mindfulness en Yoga
Dagelijks is er in de ochtend tijd voor mindfulness en  relaxte, milde yoga. Daarbij gaat de aandacht uit naar mindfulness oefeningen, ademhaling, lichaamsbewustzijn en –beheersing, concentratie en milde meditatie.
Deze lessen zijn afgestemd op de kinderen; de ouders mogen natuurlijk meedoen.

 

 

Rust en ruimte
In de middag is er volop gelegenheid voor totale ontspanning. Je kunt heerlijk verkoelen in het zwembad, dommelen in de hangmatten bij het stromende beekje of een boek lezen op een van de vele idyllische zitplekjes. Bovendien hebben we alvast een authentiek Marokkaanse hammam behandeling voor jullie samen ingepland, evenals als een heerlijke voetenbad massage. Ook nemen we jullie mee de bergen in op een wandeling naar een waterval. En natuurlijk gaan we ook een middag met elkaar naar Marrakesh.

 

      

 

Berber bed
Je overnacht in een eenvoudige, maar kleurrijke 2-persoonskamer. Deze is gebouwd en ingericht in de traditionele Berber-stijl. De 2-persoonskamers hebben twee bedden die aan elkaar gezet kunnen worden. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer met douche en toilet.

 

Reacties zijn gesloten.